کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

وزیر تندرو صهیونیستی خواستار تشکیل کابینه امنیتی برای بررسی حادثه «مجدل شمس» شد 

وزیر تندرو صهیونیستی خواستار تشکیل کابینه امنیتی برای بررسی حادثه «مجدل شمس» شد  در پی ادعای منابع صهیونیستی درباره حمله موشکی حزب الله لبنان به منطقه مجدل شمس در جولان اشغالی و کشته شدن شماری غیر نظامی، ایتمار بن گویر خواستار تشکیل کابینه امنیتی برای بررسی حادثه شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی اصابت موشک به زمین فوتبال در روستای «مجدل شمس» در شمال سرزمین‌های اشغالی که به کشته شدن شماری از شهرک نشینان صهیونیست انجامید، مقامات اشغالگر به اتهام زنی علیه مقاومت اسلامی لبنان پرداختند.

در همین ارتباط، شبکه خبری الجزیره قطر شامگاه امروز شنبه گزارش داد که ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تشکیل جلسه کابینه امنیتی با موضوع بررسی حادثه مجدل شمس شد.

از سوی، دیگر، دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه ادعا‌های واهی خود مدعی شد حزب الله اقدام به حمله به زمین فوتبال در مجدل شمس در شمال سرزمین‌های اشغالی کرده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که وزیر جنگ و رئیس ستاد کل ارتش هم اکنون در حال انجام مشورت‌هایی با مقامات ارتش هستند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک مسئول نزدیک به نتانیاهو گفت این حمله به تحولاتی دراماتیک در مرز‌های شمالی خواهد انجامید.

آخرین گزارش‌ها حاکیست که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگران که هم اکنون در واشنگتن به سر می‌برد سفر خود به آمریکا را نیمه تمام گذاشته و به سوی اراضی اشغالی پرواز کرد.

در پی ادعا‌های اشغالگران مبنی بر دست داشتن حزب الله لبنان در حادثه اصابت موشک به روستای مجدل شمس، حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌ای دست داشتن حزب الله در حادثه مجدل شمس را قویاً تکذیب کرد.

سازمان اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شمار کشته‌ها و مجروحان حادثه مجدل شمس در جولان اشغالی به ۹ کشته و ۳۰ تن زخمی افزایش یافته است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار